ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Jan-2009 15:36 Email | Share | | Bookmark
boikot fotopages good bye fotopages



Sunday, 28-Dec-2008 15:07 Email | Share | | Bookmark
edisi im'back

 
ditembak dgn menggunakan gear baru aku hehe ...

p/s tgh mencari jalan untuk jadi yg terbaik


Monday, 23-Jul-2007 04:17 Email | Share | | Bookmark
takde tajuk

 
sebenarnyer lame sangat aku tak upload gambar2 kat sini dah dekat setaun ,mungkin lepas ni aku upload balik kot,

tq laa kat korang yg slalu support aku

khas untuk kak mazni heheh





p/s kak mazni tunggu lah gambar2 dari ku


Tuesday, 26-Dec-2006 15:13 Email | Share | | Bookmark
Tsunami edition

 
memang agak lama aku menyepi tak update fotopages ni maklum laa bz banget

bak kate kak yangmazni betapo kat mane hehe..
bukan betapa tapi takde time nak update keje byk maklum laa nak ganti pm nanti
so entry ni aku memang nantikan da lame TSUNAMI singgah pastu pergi name dia
pendel jer tapi
kesan dia kat umat manusia ni hanya ALLAH jer yang tau..
so bersama2 laa kita sedekahkan AL FATEHA kat saudara2 kita yang terkorban
masa kejadian tu.

p/s tak lupa jugak kepada semua umat islam ngan member2 kat sini
SELAMAT MENYAMBUT EIDUL ADHA.
BERKORBAN LAH KITA DEMI AGAMA KITA


Thursday, 21-Sep-2006 07:21 Email | Share | | Bookmark
selamat menyambut bulan ramadhan

 
ermm agak lame aku tak update ni al maklum laa bz yg teramat sangat
hehehe

so sempena nak menyambut bulan yang penuh berkat ini aku nak ambil kesempatan
mengucapkan,
selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak semoga puasa tahun ni akan di lalui dengan sempurna

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
Wahai orang-orang yang beriman, telah diwajibkan ke atas kamu berpuasa sebagaimana telah diwajibkan ke atas umat-umat yang sebelum kamu, semoga kamu menjadi orang-orang yang bertaqwa. “ (Al-Baqarah : 183)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net