ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
green series

 
lamer tak up green series..

pokok ni tumbuh kat tepi laut redang..
disebabkan aku nampak lawa aku snap laa

tu jer laa ceriter nyer




www.redangcamp.com
pakej menarik menanti anda..untuk pakej percutian email kan pertanyaan anda ke whayme69@yahoo.com


Sunday, 31-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PAHLAWAN DAY SERIES

 
 
 

ermm ari ni adalah HARI PAHLAWAN sempena mengingati Pahlawan2 negara yang gugur di medan perang dan sebaliknya..

cerita tentang hari pahlwan ni aku pon dari keluarga pahlawan gak .mak ngan ayah aku tentera kakak aku samer gak dan ramai lagi laa termasuk pakcik2 aku.Aku jer tak dpt masuk dulu penah apply but tak bleh hehe..ade kekurangan skit minat dalam bidang tentera ni memang mendalam dalam diri ni tapi apakan daya ermm takdapat but takper maner tau satu ari nanti bleh jadi ker kan best.. Ayah aku pernah berkhidmat di congo atau nama sekarang Zaire ade byk gak yang dia ceritakan kat aku pasal pengalaman dia sebagai tentera dulu...ermm memang best
berjuang kerana agama bangsa dan tanahair
kalau nak diikut kan cerita memang panjang lagi but nanti korang yang baca boring plak..maklum laa tubuh aku kan mengalir darah Pahlawan laa katakan

Al-Fatihah untuk yang terkorban..


YA ALLAH MOGA KAU CUCURI RAHMAT MU KEPADA MEREKA MEREKA YANG TERKORBAN SEMASA MEMPERTAHANKAN NEGARA INI AMIN YA RABBAL ALAMIN


INILAH BARISAN KITA
YANG IKHLAS BERJUANG
SIAP SEDIA BERKORBAN
UNTUK IBU PERTIWI
SEBELUM KITA BERJAYA
JANGAN HARAP KAMI PULANG
INILAH SUMPAH PENDEKAR KITA
MENUJU MEDAN BAKTI
ANDAI KATA KAMI GUGUR SEMUA
TABURLAH BUNGA DI ATAS PUSARA
KAMI MOHON DO’A
MALAYSIA BERJAYA
SEMBOYAN TELAH BERBUNYI
MENUJU MEDAN BAKTI



p/s Demi sumpah perjuangan
Demi maruah keadilan
Tabah dan gagah
Tidak pernah menyerah.


Saturday, 30-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Crazy Series -

 
 
ermm...patung budda tu kalau ditenung lamer2 nampak macam juling jer

ok laa taknak merpek ari ni nanti edisi redang akan bersambung heheh




www.redangcamp.com
pakej menarik menanti anda..untuk pakej percutian email kan pertanyaan anda ke whayme69@yahoo.com


Friday, 29-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jumaat series

 
ALHAMDULILLAH aku baru jer baik dari demam ..pic ni aku snap kat area tmn Titiwangsa
pada 16 Jamadilakhir 1426 hijrah dalam pukul 10.55 pm...bulan time tu memang besar..

YA ALLAH YA TUHANKU BERKATILAH HIDUPKU INI DAN KELUARGAKU DAN SEMUA SAHABAT KU AMIN YA RABBIL ALAMIN...



Tuesday, 26-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
redang series (second time) part 4

 
 
ermm ari kepala ku pening sangat so ni laa hasil dari kerja ku time pening pale ni.......
time hujan kat redang sayu jer...


Do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?
'Cuz it hurst when you disapprove all doing.....

p/s Harap ku tidak lupa diri bila gembira Dan cuma mula mencari Kau di saat hiba



www.redangcamp.com
pakej menarik menanti anda..untuk pakej percutian email kan pertanyaan anda ke whayme69@yahoo.com







[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net