ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
bunga series

 
 
 
pic ni aku snap kat dataran merdeka...

ermm malam esok aku akan ke Redang Island maybe dalam 5/6 hari aku tak upload pic kat fotopages ni

so nantikan laa pic aku dari redang


Wednesday, 13-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ferrari......

 
 
 
ingat tak ade satu kes baru2 ni pasal ferrari eksiden tu ...
pic ni aku snap pakai fone jer coz tak bawak kamera aku ....
aku snap kat balai trafik Tapah Perak...maser nak gi settel satu kes kete kat saner semalam...
......
huh agak2 nyer braper laaa modal kalau nak repair balik keter ni(memang tak bleh dah pon total loss)....

ermm ade member aku cakap type body Ferrari ni pakai Aluminium mahal laa kalau jual besi buruk hahaha.....



Tuesday, 12-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy day@ haadnyi

 
 
kalau kat malaysia kite just ade ASTRO jer..kat Siam ni jangan kate Astro siap satelite lagi beb...

ganeh giler kerajaan dieorang bagi pakai bende2 ni kalau kat malaysia jangan harap laa nak kene
apply laa nak ade lesen laaa huh..

kat saner pacak jer.....


Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
dataran merdeka....

 
ermm dari celah pokok bunga kat dataran malam semalam ......
selepas balik dari bangsar..


enjoy da pic


Sunday, 10-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Crazy Series -

 
pic fone aku yang menggunakan TELCO CELCOMâ„¢ kat malaysia sampai kat saner jer

fone aku terus tukar jadi DTAC kat siam huh..bile nak call malaysia siap ade suara Siam cakap hahah lawak siut....

pape pon ok laaa siam ni jalan dia tak teruk macam kat tempat kita byk lubang2
nanti aku up load lagi pic kat hatnyi k...........

enjoy da pic...


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net