ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Apr-2006 16:26 Email | Share | | Bookmark
jumaat series

 
lamer nyer aku tak letak pic jumaat series ni..

kebetulan plak harini jumaat so jadi laa jumaat series....

demi masa manusia kerugian...
masa takkan menunggu kita
masa akan terus berlalu
masa akan meninggalkan kita...

قُلْ إِن كَانَتْ لَكُمُ الدَّارُ الآَخِرَةُ عِندَ اللّهِ خَالِصَةً مِّن دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُاْ الْمَوْتَ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
Katakanlah: "Jika kamu (menganggap bahwa) kampung akhirat (surga) itu khusus untukmu di sisi Allah, bukan untuk orang lain, maka inginilah kematian(mu), jika kamu memang benar.
(Surah Al-Baqara :94)


Saturday, 22-Apr-2006 06:10 Email | Share | | Bookmark
ver.bulaN

 
lame tak upload pic haha sebab pc aku nih jadi gile
ni ALHAMDULILLAH dah ok dah....
pic bulan ni dah shoot lame jugak la...

so enjoy...



Malam bulan dipagar bintang
Tambah seri cuaca malam
Murni sungguh ciptaan Tuhan
Bulan bintang lampu alam

Andai kata bintang menyepi
Bulan tidak berseri
Malam menjadi sunyi
Tidak berseri lagi


Monday, 10-Apr-2006 01:27 Email | Share | | Bookmark
my zulaikha birthday

 
 
 
View all 5 photos...
1st april ari tu genap laa setahun Siti Zulaikha..haha dah besau dah ..

skrg ni dah pandai panggil mama dia dah ..

Happy birthday ...........







Friday, 24-Mar-2006 15:19 Email | Share | | Bookmark
tsunami

 
bile aku tgk balik pic ni ingat balik kisah tsunami .

betapa kerdil nya kita sebagai manusia ni.

ibaratkan sebatang jarum dan sebesar lautan,bandingkanlah

Tidakkah kamu perhatikan, bahwa sesungguhnya Allah telah menciptakan langit dan bumi dengan hak? Jika Dia menghendaki, niscaya Dia membinasakan kamu dan mengganti(mu) dengan makhluk yang baru,14:19


Friday, 17-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
terkedu

 
shoot time anugerah tv3 ari tu...terkedu plak Aleya....

ingat skrg ni nak main shoot model plak ...
so sesaper nak jadik model aku bleh laa offer kan diri ..

kerana dirimu begitu berharga


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net