ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 11-Mar-2006 10:42 Email | Share | | Bookmark
saturday edition

 
lame tak upload malas pulak rasanya..haha....

pic ni aku snap kat p.pangkor beberapa bulan lepas...

aku pon taktau pekebenda ni nampak cam tapak sulaiman jer,,tah laa


Sunday, 26-Feb-2006 01:41 Email | Share | | Bookmark
sunday edition

 
pic ni edisi main tarik tali kat tengah laut hehe

so saper saper yang berminat nak main sekali
jom ikut aku ke pulau bulan awal april ni..

kalau gi pulau april ni bleh laa candat sotong .bagi saper saper yang tak tau candat sotong tu aper bleh laa pegi tak rugi beb.....

P/S tak sabau nak gi pulau ni


Tuesday, 14-Feb-2006 23:49 Email | Share | | Bookmark
hamparan...

 
tidak kah kita bersyukur dengan apa yang ada sekarang..

sabda Nabi S.A.W dan janganlah kamu memandang kepada yang lebih tinggi dari kamu
dan pandang lah kepada mereka yang lebih rendah dari kamu.nescaya kamu akan lebih
bersyukur.

Sabda Rasulullah saw: "Sesungguhnya Allah telah berfirman: Dan tidak mendekat seorang hambaKu kepadaKu dengan sesuatu yang lebih Kusukai daripada menjalankan kewajipannya, dan selalu hambaKu mendekat kepadaKu dengan melakukan sunat-sunat sehingga Kusukainya. Maka apabila Allah telah kasih kepadanya, Akulah yang menjadi pendengarannya dan pengelihatannya, dan sebagai tangan yang dipergunakannya dan kaki yang dijalankannya." (HR Bukhari)



Tuesday, 7-Feb-2006 00:32 Email | Share | | Bookmark
hamparan.....

 
3 teras dunia Air Tanah Udara...

kalau satu takde bolehkah ada kehidupan hidup?

pic ni time kat Telok Batek.

pic kakak aku ..


Tuesday, 31-Jan-2006 14:00 Email | Share | | Bookmark
edisi Maal Hijrah 1 Muharram 1427H

edisi reload
selamat menyambut tahun baru hijrah

INSYALLAH aku akan kembali balik nanti.dan akan ber hijrah.

coz sekarang ni line internet aku kene suspend..



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net