ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  [35]  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
merah ...

si merah
ermm ari ni takde pape yang menarik...lagi huhu

gambar ni aku snap mase kat pizza hut,
awek ni name dia linda org kelate(mek klate laa)
saje jee aku nyembang ngan dia dalam diam pastu line clear
plak ape lagi SMILE....aku snap je lah.. ..

tgk dia pakai baju merah hati teringat aku kat RASULULLAH SAW..baginda
memberi nama timangan kat SYAIDATINA AISYAH (UMAIRAH) bermaksud
MERAH


aku ade dengar lagu ni penyanyi dia yasin
lagu dia plak AISYAH .kene mengena dengan SYAIDATINA AISYAH
k laa ..nak rileks..


Gadis riang ceria
Tersenyum manis dan tertawa
Debu pasir kota mulia
Hinggap di pipimu Umaira

Sutera Bahrain yang merah
Litupi dirimu oh wanita
Terpatri janji hidup bersama
Kini kau kasih insan mulia

Teman suka dan duka
Bersama harungi segalanya
Cemburumu bukan lagi rahsia
Tanda kasih padu dijiwa

Aishah Aishah... istimewa
Aishah Aishah... si merah
Aishah Aishah... bijak mulia
Aishah Aishah... kau setia

Cintamu cinta abadi
Ke akhir hayat kau di sisi
Halaman kauraudah yang suci
Tempat kekasihmu bersemadi

Aishah Aishah... istimewa
Aishah Aishah... si merah

Dan ujian melanda
Badai fitnah semua menimpa
Hentikan deraian airmata
Kerna Tuhanmu tetap berkuasa
Menjadi pelindung
Dan tercerai segalanya


Thursday, 3-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

moto idaman
moto idaman
Sebenornye x ape nak buh ari ni maklum laa
baru lagi.LAgipon aku ni bukan tera sangat BUT PRO jer.heheh

tu sebenornye pic moto aku takde jual DLM MALAYSIA beb..

ape lah aku merepek ni.. boring beb....
see yaa tomorrow..



Wednesday, 2-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
awan hitam

awan
awan
ni gambar first time aku kat sini.gambar awan mendung nak hujan
ade kisah di sebalik awan hujan ni






[b]“Apabila hujan, wajah Baginda berubah menjadi gembira dan hilang kegelisahannya.

(“Berkata Aisyah: Aku bertanya kepada Rasulullah, apa yang menyebabkan Baginda gelisah sebegitu rupa.

“Jawab Baginda: Aku khuatir kalau-kalau angin dan mendung itu menjadi laknat yang ditimpakan kepada umatku. Tetapi apabila hujan, maka hal itu adalah rahmat.” )

dari sini kite bleh nampak dengan jelas yang BAGINDA NABI MUHAMAD S.A.W sangat sayangkan umat nya...BAGINDA risau jikalau umat nya ini dilaknati ALLAH.......


but umat MUHAMAD sekarang wat takkisah jer
YA ALLAH KAU BUKAKAN HATI KU YANG KEGELAPAN ini DAN SINARILAH DENGAN NUR PETUNJUK DAN HIDAYAH MU YA ALLAH.


[<<  <  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  [35]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net