ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
tentang harapan

 
 
pic kat redang lagi

redang dah nak tutup dah untuk musim 05..

teringat kan redang .

Redang Tunggu Aku akan kembali lagi..

hehehe


Saturday, 10-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy series

 
Pulau redang sabtu 10 sep

se ekor Jerung Quick Sliver didapati terdampar di tepi pantai....

menurut karamsingwalia..kejadian ini berlaku disebabkan ade sebuah kapal karam ...di perairan antartika...hehe..

sebenornyer pic ni kat redang time aku gi hari tu ganas siut jerung ni hehe...

dalam mase terdekat ni maybe aku tak up photo kat sini coz byk sangat keje nak buat ..

aper2 hal pon enjoy sumer .....


Saturday, 3-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my island series

 
 
 
tupai ni aku shoot kat redang time aku gi hari tu..dengan kepakaran memujuk tupai ni makan roti tu
maka dapat laa aku shoot...hahaha

erm ok laa malas nak taip lagi

take this lirik......anak
Freddie Aguilar

Nang isilang ka sa mundong ito
Laking tuwa ng magulang mo
At ang kamay nila ang iyong ilaw
At ang nanay at tatay mo'y
Di malaman ang gagawin
Minamasdan pati pagtulog mo
At sa gabi'y napupuyat ang iyong nanay
Sa pagtimpla ng gatas mo
At sa umaga nama'y kalong ka
Ng iyong amang tuwang-tuwa sa iyo

Ngayon nga ay malaki ka na
Nais mo'y maging malaya
Di man sila payag
Walang magagawa
Ikaw nga ay biglang nagbago
Naging matigas ang iyong ulo

At ang payo nila'y sinuway mo
Di mo man lang inisip na
Ang kanilang ginagawa'y para sa iyo
Pagkat ang nais mo'y
Masunod ang layaw mo
Di mo sila pinapansin

Nagdaan pa ang mga araw
At ang landas mo'y naligaw
Ikaw ay nalulong sa masamang bisyo
At ang una mong nilapitan
Ang iyong inang lumuluha
At ang tanong,"anak, ba't ka nagkaganyan"
At ang iyong mata'y biglang lumuha ng di mo pinapansin
Nagsisisi at sa isip mo'y
Nalaman mong ika'y nagkamali
Nagsisisi at sa isip mo'y
Nalaman mong ika'y nagkamali
Nagsisisi at sa isip mo'y
Nalaman mong ika'y nagkamali
Nagsisisi at sa isip mo'y
Nalaman mong ika'y nagkamali


www.redangcamp.com
pakej menarik menanti anda..untuk pakej percutian email kan pertanyaan anda ke whayme69@yahoo.com



Thursday, 1-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my Model series



ni laa pic Dian Sastrowardoyo haha dia bagi pose istimewa kat aku ni hehe time kat PWTC

mlm anugerah screen TV3..ramai gak laa artis yang pegi ramai jugak laa yang sempat aku snap hahah....

aku memang suke kat dia ni ermm pasal dia ni tak sombong beb wa cakap lu...
haha byk plak puji nih...

ni ade satu lirik dari OST citer terbaru dia UNGU VIOLET


Menanti Sebuah Jawaban

Aku tak bisa luluhkan hatimu
Dan aku tak bisa menyentuh cintamu
seiring jejak kakiku bergetar
Aku tak terpagut oleh cintamu
Menelusup hariku dengan harapan
Namun kau masih terdiam membisu

Sepenuhnya aku ingin memelukmu
Mendekap penuh harapan tuk mencintaimu
Setulusnya aku akan terus menunggu
Menanti sebuah jawaban tuk memilikimu

Betapa pilunya rindu menusuk jiwaku
Semoga kau tau isi hatiku
Dan seiring waktu yg terus berputar
Aku masih terhanyut dalam mimpiku


p/s Aku tak bisa luluhkan hatimu Dan aku tak bisa menyentuh cintamu


Wednesday, 31-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
merdeka series

 
merdeka kan minda barulah diri merdeka


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net