ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
redang series

 
pic time bosan kat redang ..
tatkala cuaca yang tak menentu di redang aku sendiri memikirkan apa akan jadi
jika apa yang diberi oleh NYA
percuma di ambil kembali..
bila tiba masanya.
takkan ada satu pun yang tinggal..
bila mana kita kembali kepadaNYA
hanya amalan kita yang akan
menjadi pembela kita.


Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jumaat series

 
hari JUMAAT yang mulia...aku dah agak lamer gak tak up pic kat sini huhu rindu pulak kat korang sumer maklum laa skrg ni aku bz sangat tengah cari keje hehe..keje takde

so taknak merepek aku ucapkan selamat Hari Jumaat..


Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy series

 

FROM EARTH TO THE DARK SIDE....................

jalan kat siam dah laa straight..

takde kete banyak plak tu kalau kat m'sia jadi tempat race haram laaa ni....muakaka

mat-mat rempit berempitan beramai ramai...hehe....


Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jumaat series

 
ermm pic ni time sebelom jerebu yang melanda KL ..hari tu.

snap kat area umah jer ..


sempene hari Jumaat Yang Mulai ini aku hadiah kan pic ni buat tatapan semua...


Thursday, 18-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
~model series~

 
 
 
View all 4 photos...
ermm hehe model ni sumer aku snap time fashion show kat KLCC bulan lepas..

fuh memang lawa3 sumer hehe ..
sebut pasal lawa ni teringat aku kat satu cerita lamer gak laa

The Beauty And The Beast

citer pasal sorang awek lawa nga sekor beast fuh ...
memula awek tu takut gak but lamer2 jadi pakwe tu..
moral dari citer tu bia laa walau camner buruk sekalipon wajah seseorang..jika
dia betul betul suka dan cinta ..INSYALLAH ade rezeki misti jadi nyer

p/s semua manusia sama sahaja didalam hati ada rasa cinta

Beauty and the beast

Tale as old as time
True as it can be
Barely even friends
Than somebody bends
Unexpectedly

Just a little change
Small, to say the least
Both a little scared
Neither one prepared
Beauty and the Beast

Ever just the same
Ever a surprise
Ever as before
Ever just as sure
As the sun will arise

Tale as old as time
Tune as old as song
Bittersweet and strange
Finding you can change
Learning you were wrong

Certain as the sun
Rising in the east
Tale as old as time
Song as old as rhyme
Beauty and the beast.


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net