ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hatnyi series

 
ermm tak tau nak up pic aper so cari punya cari jumper laa pic kat hatnyi ari tu...

ni salah sebuah tample kat hatnyi....



ermm...cukup ni sajer laa sebab aku malas nak taip lagi

so enjoy da pic....


Monday, 15-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy series

 
pic ni dah di edit.......dari www.golgincu.com nak pakai pic sazzy tapi takde plak ermm...fazura pon ok gak ...





p/s sazzy falak bile kite nak kluar


Friday, 12-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jumaat series

 
untuk hari yang mulia ini.....

taknak citer panjang..


Thursday, 11-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy series

 
bleh tak saper saper tolong aku cari budak dalam gambar ni ...

lamer dah cari tak jumper ..

p/s Begitu Sempitnya Waktu Begitu Besarnya Cinta


Wednesday, 10-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
my crazy series

merenung aper nak jadi
ermm tak tau laa nak ckp per ..
time ni aku kat redang atas bot nak blk ke jeti ......

A hundred days had made me older since the last time that I saw your pretty face a thousand lights had made me colder and I don't think I can look at this the same but all the miles had separate they disappeared now when I'm dreaming of your face
I'm here without you baby but your still on my lonely mind...




www.redangcamp.com
pakej menarik menanti anda..untuk pakej percutian email kan pertanyaan anda ke whayme69@yahoo.com








[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net