ady's FotoPage

By: ady skywalker
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Dec-2006 15:13 Email | Share | Bookmark
Tsunami edition

 
memang agak lama aku menyepi tak update fotopages ni maklum laa bz banget

bak kate kak yangmazni betapo kat mane hehe..
bukan betapa tapi takde time nak update keje byk maklum laa nak ganti pm nanti
so entry ni aku memang nantikan da lame TSUNAMI singgah pastu pergi name dia
pendel jer tapi
kesan dia kat umat manusia ni hanya ALLAH jer yang tau..
so bersama2 laa kita sedekahkan AL FATEHA kat saudara2 kita yang terkorban
masa kejadian tu.

p/s tak lupa jugak kepada semua umat islam ngan member2 kat sini
SELAMAT MENYAMBUT EIDUL ADHA.
BERKORBAN LAH KITA DEMI AGAMA KITA


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net